Termeni şi condiţii

Preluarea materialelor de pe site-ul F403.org

Preluarea ştirilor sau articolelor site-ul F403.org este posibila doar in urmatorul caz: se poate prelua tot conţinutul ştirii. La sfarsitul materialului de pe situl dumneavoastra, intr-un paragraf separat, trebuie afisat textul „Sursa: https://f403.org”, cu link pe textul „https://f403.org” catre pagina stirii/articolului de pe F403.org.

Specificatiile produselor si informatiile din articole

Toate informatiile prezentate pe site sunt informative. Desi depunem eforturi pentru a inlatura erorile de pe site, nu suntem raspunzatori pentru corectitudinea informatiilor prezentate, deci folositi-le doar pentru informarea dumneavoastra, nu luati decizii de cumparare fara a verifica aceste informatii in prealabil.

Link-urile

Acest site contine link-uri spre alte site-uri. Va rugam sa fiti constienti de faptul ca F403.org nu este responsabil de politica de confidentialitate adoptata de alte site-uri. Incurajam utilizatorii nostri sa fie atenti când parasesc site-ul nostru si sa citeasca actele cu privire la aceste informatii pentru fiecare site care colecteaza informatii personale. Aceast act se aplica doar in cazul informatiilor colectate de pe acest site.

Optiunea de dezabonare

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca newsletterul/ alerta/ briefingul nostru folosind linkul de dezabonare continut in email sau online.

Log files

Utilizam adresele IP pentru a analiza tendinte, a administra site-ul, a urmari miscarile utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.