Counter-Strike: Global Offensive

111 views
0

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) este un shooter multiplayer first-person din 2012 dezvoltat de Valve și Hidden Path Entertainment. Este al patrulea joc din seria Counter-Strike. Dezvoltat pentru doi ani, Global Offensive a fost lansat pentru Windows, macOS, Xbox 360 și PlayStation 3 în august 2012 și pentru Linux în 2014. Valve încă actualizează în mod regulat jocul, atât cu patch-uri de echilibrare mai mici, cât și adăugări de conținut mai mari.

Jocul pune două echipe, teroriști și antiteroriști, una împotriva celeilalte în diferite moduri de joc bazate pe obiective. Cele mai obișnuite moduri de joc implică teroriștii care plasează o bombă în timp ce contrateroriștii încearcă să-i oprească sau contrateroriștii care încearcă să salveze ostaticii pe care teroriștii i-au capturat. Există nouă moduri de joc oficiale, toate având caracteristici distincte specifice modului respectiv. Jocul are, de asemenea, suport pentru matchmaking, care permite jucătorilor să joace pe servere Valve dedicate, pe lângă serverele găzduite de comunitate cu hărți și moduri de joc personalizate. Un mod de joc Battle Royale, „Danger Zone”, a fost introdus în decembrie 2018.

Global Offensive a primit recenzii pozitive de la critici la lansare, care au lăudat jocul pentru modul de joc și fidelitatea față de seria Counter-Strike, deși a fost criticat pentru unele caracteristici timpurii și diferențele dintre versiunile pentru consolă și PC. De la lansare, a atras aproximativ 24 milioane de jucători pe lună și rămâne unul dintre cele mai jucate jocuri de pe platforma Steam a Valve. În decembrie 2018, Valve a făcut tranziția jocului la un model free-to-play, concentrându-se pe veniturile din articole cosmetice.

Jocul are o scenă de sport activă, continuând istoria jocurilor competitive internaționale din jocurile anterioare din serie. Echipele concurează în ligi și turnee profesionale, iar Global Offensive este acum unul dintre cele mai mari sporturi la nivel mondial. A fost premiat cu „Cel mai bun joc eSports” la emisiunile The Game Awards 2017, The Game Awards 2019 și The Game Awards 2020.

The cinematic trailer developed at Valve using the Source Filmmaker. The beta has provided us with great feedback, and all of the players who joined us recently have helped contribute to the development of the game. Get into the game: http://store.steampowered.com/app/730/


Your email address will not be published. Required fields are marked *